Preventie en revalidatie van (long) Covid-19

Preventie en revalidatie van (long) Covid-19

Hoofddoel: Met gezonde voeding vermoeidheid en zwakte bestrijden met deskundige en plezierige begeleiding. 

Preventie is een belangrijk onderdeel ter voorkoming van allerlei ziekten, waaronder dus ook Covid-19, wat steeds meer duidelijk is geworden.

In combinatie met fysiotherapie, is mijn begeleiding van voeding noodzakelijk om een goed herstel te realiseren. 

Ik hanteer 3 criteria voor herstel met voeding.

  1. Goede brandstof en voedingsstoffen voor herstel van je darmflora zijn voor het herstel heel belangrijk. Mijn aandacht zal daar in de eerste instantie voornamelijk op liggen. Met duidelijke uitleg wat de rol van je darmflora is zullen we voeding gaan aanvullen met vezels en probiotica. 
  2. Spieropbouw is erg belangrijk. Spiermassa werkt beschermend voor ons lichaam. Per individu ga ik de voeding aanpassen om goede spieropbouw te realiseren.
  3. Voeding gericht op gezondheidsbevordering. Diversiteit is erg belangrijk in de voeding. Gevarieerd eten met veel groenten, gezonde vetten, voldoende eiwitten en vezels en probiotica. Naar wensen van de klant kan ik tips en heerlijke gezonde recepten aanreiken, die makkelijk te maken zijn en voor iedereen toegankelijk.

Wie wil er niet een gezonde en happy leefstijl, daarom wil ik je aanmoedigen om aandacht te besteden aan een gezonde leefstijl, waarbij ik een ondersteunende rol zal gaan spelen. 

Neem gerust contact op voor meer informatie.