Proeverijen en gezonde traktaties workshop

Verjaardagen, collega die vader is geworden of gewoon een reden voor een feestje of traktatie. Er zijn veel momenten op het werk of school die gevierd worden met gebak of snacks. Ik wil jullie helpen om langzaam stap voor stap over te gaan op een gezonde traktatie die zeker net zo lekker zal zijn, maar met minder gevolgen voor je gewicht en gezondheid.

Het zal een leuke, leerzame en actieve workshop zijn waar tips en ideeën worden uitgewisseld. Het is voor iedereen geschikt die mee wil werken aan gezonde traktaties. De kant en klare snacks die te koop zijn in de supermarkten zijn niet zo gezond als ze vaak doen vermoeden, ze bevatten vaak toch veel calorieën en suikers.

De snacks, traktatie en tussendoortjes zijn veelvuldig toe te passen ( voor of na het sporten, bij kopje koffie en ter vervanging van de cup a soup om 4 uur). Ik noem alvast een paar voorbeelden, maar er zijn er natuurlijk heel veel. Denk aan havermoutrepen, gevulde auberginerolletjes, havermout kwarkbolletjes, vezelrijke poffertjes etc.

Workshops

Binnenkort zijn er weer nieuwe data beschikbaar, toch liever de workshop volgen? Neem contact met ons op

De kosten van deze workshop zijn €35,- p.p

Opgeven voor Proeverijen en gezonde traktaties workshop

Beschikbare datums

    Gewenste datum